Julekollektion – Bøgeblad fad

Varenummer (SKU): 100bf Kategori:

Bøgeblad fadet er ideelt til hyggelige stunder i julen og kombinerer smukt æstetisk dansk design, hygge med snacks og bæredygtighed. Dette er den unikke julegave til en du holder af. Bøgeblad fadet er lavet af massivt træ og fås i 4 træsorter; Asketræ (billede 1), valnød (billede 2), Egetræ (billede 3) og Bøgetræ (billede 4)

Bøgeblad fadet er inspireret og designet efter det smukke danske Bøgeblad, som findes i utallige skove i Danmark. Fadet er lavet af upcyclet overskudstræ fra produktionsvirksomheder, hvilket er meningsfuldt ifht både naturen og energikrisen. Fadet er samtidigt både designet og produceret i Aarhus og er en del af Gaia Crafts Julekollektion 2022.

For hvert produkt vi sælger fra vores Julekollektionen donerer vi 20 kr til Børns Vilkår:)

Obs: Vi har begrænset antal, da vi bruger resttræ, hvilket fås i begrænset mængder. Da vi også designer og producerer lokalt på vores lille værksted ved Aarhus, sælger vi også kun et begrænset antal.

 

499 kr.749 kr.

Julekollektion – Bøgeblad fad

Vi producerer efter bestilling, hvorfor vi har lidt leveringstid, men garanterer leveringen senest 20. december. Vi du skal bruge det før, så skriv også løser vi det:)

Fadet måler 36,5*21,5 cm. Fadene er behandlet med fødevaregodkendt olie, som giver dem en ekstra glød og en længere holdbarhed. Fadet rengøres ved at tørre det over med en hårdt opvredet klud.

 

 

 

Specifikationer

Vægt 1 kg
Størrelse 36.5 × 21.5 × 3 cm
Træsort

Egetræ, Asketræ, Bøgetræ, Valnød

Vil du handle

eller

B2B