Coronafed eller ondt?

Kiropraktor Michael Justad skrev for ganske nyligt en artikel med den både fængende og provokerende titel ”Coronafed eller ondt: Det her bliver værre, end vi aner.” Du kan læse hele artiklen her.

Titlen referer til, at familien Danmark – ifølge Justad – er ved at oprette et problem: Vi gør os det alt for komfortabelt hjemme i sofaen, når vi arbejder hjemme. Her sidder vi fx i en dårlig arbejdsstilling, spiser snacks lidt oftere end tidligere – og vi cykler heller ikke til og fra arbejde så ofte som før. Dette kan på sigt både føre til belastningsskader og overvægt: ”Vi har en dårlig arbejdsplads derhjemme. Folk sidder på en dårlig stol og ved deres spisebord.” Siger Justad i en artikel fra TV2 Østjylland. Artiklen kan læses her.

Gode Vaner

Heldigvis er der håb forude, for det handler om at få vendt sine rutiner så dårlige vaner bliver til gode – og holdbare vaner. Det, at arbejde hjemme, behøver slet ikke at være en dårlig ting, hvis man gør dig de rette foranstaltninger. Et godt sted at starte er ved at få installeret en god arbejdsstation, hvor du kan bevæge dig let og naturligt: ”Den nemmeste måde at undgå ryg- og nakkesmerter på, er ved at sidde ergonomisk korrekt. Michael Justad anbefaler, at man har sit bord i albuehøjde, så man kan slappe af i sine skuldre. Derudover skal man sørge for at få skærmen op i øjenhøjde, så man har en ordentlig hovedstilling, og passe på ikke at sidde og læne sig ind over bordet.”

Gaia Crafts laptop stander som løsningen på problemet

Det er ikke alle, der har mulighed for at anskaffe sig et stort, elektronisk hæve-sænkebord, men fat mod: Gaia Crafts laptop stander er ikke kun mindre, mere bæredygtig og langt lettere at transportere, det er også bedre for din nakke! Det er det, fordi du kan få din skærm skærm op i øjenhøjde, mens du på samme tid kan have mus og tastatur på en separat hylde, så du – som Justad anbefaler det – kan slappe af i dine skuldre. Med vores hæve sænkebord kan du altså både have din skærm i øjenhøjde OG få din mus og dit tastatur i albuehøjde!

Er du nysgerrig på at høre mere om alle Gaia Crafts ergonomiske fordele, så er du altid velkommen til at give fat i os. Du kan købe din nye Gaia Craft laptop stander her.

Vil du handle

eller

B2B