Ergonomi

Mere velvære – Bedre ergonomi

Vi ønsker, at du skal have et godt og sundt liv – også når du sidder foran computeren. Derfor har vi udviklet et ergonomisk hæve sænkebord til dig, der normalt sidder sammenkrøllet i sofaen med computeren i skødet, og til dig, der sidder krumbøjet over spisebordet for at komme i øjenhøjde med din computer.

Vores Gaia Craft hæve sænkebord er danskdesignet og danskproduceret, og vi har udviklet den, så du kan stå oprejst, når du f.eks. bruger din computer. Du kan selvfølgelig også bruge hæve sænkebordet siddende – så skal du blot justere den, så din computer er i øjenhøjde.

 

Fysiologiske forskelle

Vi lever i en tid, hvor vi sidder meget foran computeren, og de mange timer kan alt for nemt sætte sig i ryggen, hovedet og nakken som overbelastningsskader. Som kiropraktor Michael Justad fremhæver, så er “vi jo slet ikke skabt til at sidde ned”.

Igennem de sidste 10 år har han aldrig haft så mange overbelastningsskader som nu, og det vil vi gerne gøre noget ved.

Vi ønsker, at du opnår mere velvære, produktivitet og kreativitet. Det gør du, hvis du kommer mere op at stå, når du er foran computeren! Det er der en rent fysiologisk årsag til: Du forbrænder flere kalorier og dit kolesteroltal bliver sænket.

Det kan egentlig siges ganske kort og enkelt: Kom op at stå 😊

 

Simpelt og fleksibelt hæve sænkebord

Vores hæve sænkebord er simpelt og fleksibelt. Du kan justere møblet lige præcis, så det passer til dig, og så er det endda let at montere og afmontere. Det tager ikke mere end 30 sekunder, og så fylder det ikke mere end 4,5 cm i højden. Se hvor let det er at montere og afmontere vores Gaia Craft-hæve sænkebord i videoen ovenfor.

 

Vil du handle

eller

B2B