Koncept & ergonomi

Gaia Craft er et komplet innovativt, bæredygtigt og socialt ansvarligt kvalitets koncept til indretning af kontoret, arbejdsstationer eller hjemmekontoret

Velkommen til vores koncept af dansk design til kontoret, hjemmekontoret eller det nye domicil. Vi har skabt vores produkter med fokus på lækkert design, naturlige materialer, ergonomisk anvendelighed og gennemsigtig bæredygtighed. Vi producerer lokalt og er dedikeret til social ansvarlighed, samtidig med at vi tilbyder pris konkurrencedygtige produkter. Vores innovative designs passer til nutidens behov og er både socialt og miljømæssigt bæredygtige.

Vores virtuelle showroom er nu online! En vision vi har arbejdet på i mange måneder. Se vores egne produkter nærmest real-life, bevæg dig rundt og opdag, samt se co2-data på produkterne i hele deres livscyklus!

 Tjek det ud her: https://my.matterport.com/show/?m=Pe4cQho32LV

Mere velvære – Bedre ergonomi

Vi ønsker, at du skal have et godt og sundt liv – også når du sidder foran computeren. Derfor har vi udviklet flere ergonomiske hæve sænkeborde til dig, der normalt sidder sammenkrøllet i sofaen med computeren i skødet, og til dig, der sidder krumbøjet over spisebordet for at komme i øjenhøjde med din computer.

Vores Gaia Craft hæve sænkeborde er danskdesignet og danskproduceret, og vi har udviklet den, så du kan stå oprejst, når du f.eks. bruger din computer. Du kan selvfølgelig også bruge hæve sænkebordet siddende – så skal du blot justere den, så din computer er i øjenhøjde.

 

Fysiologiske forskelle

Vi lever i en tid, hvor vi sidder meget foran computeren, og de mange timer kan alt for nemt sætte sig i ryggen, hovedet og nakken som overbelastningsskader. Som kiropraktor Michael Justad fremhæver, så er “vi jo slet ikke skabt til at sidde ned”.

Igennem de sidste 10 år har han aldrig haft så mange overbelastningsskader som nu, og det vil vi gerne gøre noget ved.

Vi ønsker, at du opnår mere velvære, produktivitet og kreativitet. Det gør du, hvis du kommer mere op at stå, når du er foran computeren! Det er der en rent fysiologisk årsag til: Du forbrænder flere kalorier og dit kolesteroltal bliver sænket.

Det kan egentlig siges ganske kort og enkelt: Kom op at stå 😊

 

Vil du handle

eller

B2B