Om os

Hvem er vi?

Gaia Craft er en socialt ansvarlig virksomhed, der designer og producerer ergonomiske og bæredygtige hæve sænkeborde til dig, der vil undgå belastningsskader.

Vores møbler inviterer dig op at stå, når du arbejder, hvilket blandt andet øger din blodcirkulation og din kalorieforbrænding.

Du kan læse meget mere om fordelene her.

Gennem vores fokus på social ansvarlighed, drømmer vi om at kunne inspirere andre virksomheder til at gøre det samme. At tage udsatte i arbejde for derpå at kunne hjælpe dem med at finde en ny og bedre vej, giver ikke kun mening for de udsatte.

Vi lærer også meget af at se vante arbejdsgange igennem nye og friske øjne. Vi tror på, at mangfoldighed gør os bedre.

Medarbejderne

CEO og medejer Martin Nørgaard

Martin Nørgaard

CEO & Medejer

Telefon: +45 20635581

Mail: mn@gaiacraft.dk

Produktionskonsulent Oliver Ross

Oliver Ross

Produktionskonsulent

Vores Mission

Vi ønsker at lave en bæredygtig og socialt ansvarlig virksomhed inden for ergonomiske møbler, der har en positiv indvirkning på dig, på dine medmennesker og på din planet.

Vores Vision

Hos Gaia Craft er vores mission at gøre en forskel for dig i din hverdag. Vi ønsker, at du er glad og tilpas og har det godt i din krop. Ved at forebygge skader og ved at øge din kreativitet samt produktivitet, kan vi hjælpe dig med at blive et gladere menneske.

Vores Værdier

Hos Gaia Craft sætter vi en ære i at være ærlige, rummelige, kvalitetsbevidste og passionerede. Værdierne udtrykker det, vi er, og måden, vi gør tingene på. Vi tager hjertet med på jobbet, fordi vi brænder for at gøre en forskel.

Vil du handle

eller

B2B