Julekollektion – Snefnug fad

Varenummer (SKU): 100bf-1 Kategori:

Snefnug fadet er ideelt til hyggelige stunder i julen og kombinerer smukt æstetisk dansk design, hygge med snacks og bæredygtighed. Dette er den unikke julegave til en du holder af. Snefnug fadet er lavet af massivt træ og fås i 4 træsorter; Asketræ (billede 1), valnød (billede 2), Egetræ (billede 3) og Bøgetræ (billede 4)

Snefnug fadet er inspireret og designet efter det et snefnug, som vi kender fra vinteren i Danmark. Fadet er lavet af upcyclet overskudstræ fra produktionsvirksomheder, hvilket er meningsfuldt ifht både naturen og energikrisen. Fadet er samtidigt både designet og produceret i Aarhus og er en del af Gaia Crafts Julekollektion 2022.

For hvert produkt vi sælger fra vores Julekollektionen donerer vi 20 kr til Børns Vilkår:)

Obs: Vi har begrænset antal, da vi bruger resttræ, hvilket fås i begrænset mængder. Da vi også designer og producerer lokalt på vores lille værksted ved Aarhus, sælger vi også kun et begrænset antal.

 

499 kr.699 kr.

Julekollektion – Snefnug fad

Vi producerer efter bestilling, hvorfor vi har lidt leveringstid, men garanterer leveringen senest 20. december. Vi du skal bruge det før, så skriv også løser vi det:)

Fadet måler 31 cm i diameter. Fadene er behandlet med fødevaregodkendt olie, som giver dem en ekstra glød og en længere holdbarhed. Fadet rengøres ved at tørre det over med en hårdt opvredet klud.

 

 

 

Specifikationer

Vægt 1 kg
Størrelse 31 × 31 × 3 cm
Træsort

Egetræ, Asketræ, Bøgetræ, Valnød

Vil du handle

eller

B2B