Julekollektion – vinreol/dekorationsreol

Varenummer (SKU): 100bf-1-1 Kategori:

Vinreolerne er en ideel julegave til ham eller hende, som gerne vil kombinere smukt æstetisk dansk design og flot opbevaring af vin eller andre flasker. Vinreolerne giver mulighed for at være kreativ med udtrykket og giver et eksklusivt naturligt look. Dette er den unikke julegave til en du holder af.  Vinreolerne kan bådes hænges på væggen eller står ovenpå et andet møbel, men I begge tilfælde skal reolen monteres på væggen (hvilket vi har gjort nemt). Den kan også moneret lige i stedet for skråt og derved bruges til dekorations og nips ting.

Vinreolerne fås i 2 størrelser: lille: 46,5*46,5*17 cm (plads til 9-16 flasker)  og stor: 60*60*20 cm ( maks 20 flasker anbefales). Den fås i 4 slags nuancer (oliering): Natur, Glød, Mørk og Sort.

For hvert produkt vi sælger fra vores Julekollektionen donerer vi 20 kr til Børns Vilkår:)

Obs: Vi har begrænset antal, da vi designer og producerer lokalt på vores lille værksted ved Aarhus.

 

989 kr.1,199 kr.

Julekollektion – vinreol/dekorationsreol

Vinreolerne er designet og produceret i Aarhus og er en del af Gaia Crafts Julekollektion 2022. Vinreolerne er lavet af bambus, som har et smukt unikt udtryk og er et meget bæredygtigt alternativ (læs mere om bambus her på siden) og samtidig har en enorm lang holdbarhed, da det er meget slidstærkt.

Vi producerer efter bestilling, hvorfor vi har lidt leveringstid, men garanterer leveringen senest 20. december. Vi du skal bruge det før, så skriv også løser vi det:)

Vinreolerne er behandlet med behandlet med olie, som giver dem en ekstra glød og en længere holdbarhed. Vinreolen rengøres ved at tørre det over med en hårdt opvredet klud.

 

 

 

Specifikationer

Vægt 5 kg
Størrelse 50 × 50 × 21 cm
Nuance

Natur, Glød, Mørk, Sort

Størrelse

Lille, Stor

Vil du handle

eller

B2B